Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع خبری گزارش دادند؛ اعتراض سپرده‌گذاران معترض در شهر ژنگژوی چین با عکس‌العمل پلیس محلی مواجه شده است.

 به گزارش ایران اکونومیست از آسوشیتدپرس، جمعیت زیادی از سپرده گذاران بانکی خشمگین چینی روز یکشنبه به وقت محلی با اقدام پلیس روبرو شدند.

صدها نفر بر روی پله های عریض ورودی شعبه بانک مرکزی چین در شهر ژنگژو، استان هنان، در حدود ۶۲۰ کیلومتری جنوب غربی پکن، بنرهایی در دست داشتند و شعار سر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویدئویی که توسط یک معترض گرفته شده، نشان می‌دهد که تیم‌های امنیتی لباس شخصی در حال پرتاب بطری‌های آب و اشیای دیگر به سمت جمعیت هستند.

ویدئوهایی که بعداً در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد، حاکی از آن است که تعداد نامشخصی از معترضان توسط تیم‌های امنیتی که تی‌شرت‌های سفید یا سیاه پوشیده بودند، به سمت پایین هل داده می‌شوند. تماس های تلفنی خبرگزاری ها با مسؤولان شهری ژنگژو و پلیس استان هنان در این خصوص بی پاسخ مانده است.

معترضان از جمله هزاران مشتری هستند که در شش بانک روستایی در هنان و استان همسایه آن، آنهویی، که نرخ های بهره بالاتری ارائه می دادند، حساب باز کرده بودند. پس از گزارش رسانه‌ها مبنی بر متواری شدن رئیس شرکت مادر بانک‌ها و اعلام جرایم مالی وی، آنها متوجه شدند که نمی‌توانند وجوه خود را برداشت کنند.

سپس این اعتراضات به واسطه برنامه مخصوص ردیابی کرونا در چین ابعاد جدی تری به خود گرفت. بسیاری از کسانی که برای تنظیم دادخواست از مسؤولان عازم ژنگ ژو شدند، متوجه شدند که وضع سلامتی آنها در برنامه، قرمز شده است و مانع از سفر آنها شده‌اند. برخی گزارش دادند که پس از ورود به هتل خود، توسط پلیس در مورد دلیل آمدن آنها به شهر مورد بازجویی قرار گرفتند.

به گزارش آسوشیتدپرس، معترضان قبل از سحرگاه روز یکشنبه به وقت محلی، در مقابل ساختمان بانک خلق چین در ژنگژو تجمع کردند. در فیلم های گرفته شده خودروهای پلیس با چراغ های چشمک زن در تاریکی اولیه صبح دیده می شوند.

علاوه بر پلیس یونیفرم پوش، گروه هایی از افراد با تی شرت های ساده نیز گزارش شده اند. یک مسؤول بانکی و یک مقام دولتی محلی تلاش کردند با مردم معترض گفت وگو کنند، اما تلاش آنها برای صحبت با اعتراضات جمعیت ناکام ماند.

پلیس سپس به معترضان اعلام کرد که تجمع غیرقانونی است و در صورت عدم مراجعت، بازداشت و جریمه خواهند شد. بنا به خبر آسوشیتدپرس، حوالی ساعت ۱۰ صبح، مردان تی شرت پوش به جمعیت هجوم آوردند و آنها را متفرق کردند.

معترضان مدعی شده اند با اتوبوس به مکان‌های مختلفی منتقل شده اند و مجبور شده اند نامه‌ای را امضا کنند که تضمین کند دیگر تجمع نخواهند کرد.

اواخر روز یکشنبه، مسؤولان بانکی ایالت هنان اطلاعیه‌ای کوتاه در وب‌سایت خود منتشر و اعلام کردند که مقامات در حال تسریع در راستی‌آزمایی وجوه مشتریان در چهار بانک و تدوین برنامه‌ای برای حل این وضعیت برای حفظ حقوق و منافع مردم هستند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ایرنا ، چین ، پکن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایرنا چین پکن شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • پیکر مسعود اسکویی فردا به خاک سپرده می‌شود
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا