Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@18:11:23 GMT

بحران جمعیتی در جامعه چین در سال 2025!

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۹۱۱۱

خبرگزاری آریا- وزارت بهداشت چین اعلام کرد با وجود پایان سیاست تک فرزندی با هدف تشویق تولد در پرجمعیت ترین کشور جهان، جمعیت چین تا سال 2025 شروع به کاهش خواهد کرد.

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا به نقل از رویترز؛این کشور آسیایی با یک بحران جمعیتی با نیروی کار به سرعت پیر، کاهش رشد اقتصادی و ضعیف‌ترین رشد جمعیت در دهه‌های اخیر مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تعداد تولدها در سال گذشته به پایین ترین حد تاریخی رسید و این روند کاهشی همچنان ادامه خواهد داشت.

وزارت بهداشت روز دوشنبه در بیانیه ای هشدار داد که «سطح رشد جمعیت به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. طی برنامه پنج ساله چهاردهم (2021-2025) وارد فاز رشد منفی خواهد شد.

چین در سال های اخیر سیاست کنترل تولد خود را کاهش داده است. این قانون از سال 2016 به زوج ها اجازه می دهد تا دو فرزند و سپس در سال گذشته سه فرزند داشته باشند.

اما این تصمیمات منجر به رونق نوزاد نشد، زیرا زوج ها با توجه به هزینه های بالای زندگی و مسکن، به ویژه تحصیل فرزندان، تمایلی به گسترش خانواده خود ندارند.

وزارت بهداشت گفت: «سیاست ما در مورد کمک باروری ناقص است، شکاف زیادی بین وضعیت توسعه جمعیتی و انتظارات جمعیت وجود دارد.»

برای تشویق تولد، این وزارتخانه از کاهش فشار مالی بر زوج‌ها از طریق مسکن، آموزش و سیاست‌های مالیاتی حمایت می‌کند.

و از روز دوشنبه، شهر بزرگ هانگژو (شرق) شروع به ارائه وام هایی با مبالغ بیشتر برای خرید اولین خانه برای یک خانواده با سه فرزند کرد.

رسانه های محلی گزارش دادند که مناطق دیگر سیاست های حمایتی را در ماه های اخیر اجرا کرده اند.

طبق اطلاعات رسمی، چین در سال 2021، 10.62 میلیون تولد را ثبت کرد که کمترین میزان از سال 1978 است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: چین جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ وحیدی: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229381 برچسب‌ها تقسیمات کشوری

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان‌سازی جمعیت
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • قدردانی از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان سازی جمعیت
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار